Töiden tilaaminen


Mikäli rakastuit peruuttamattomasti töihimme, ehdotamme kaupallista yhteistyötä. 

Tyypillisesti tällainen yhteistyö perustuu yksinkertaiseen periaatteeseen; teemme haluamasi työn ja vastineeksi siirrät meidän pankkitilille sovitun summan rahaa. Ennen yhteistyön aloittamista on kuitenkin hyvä tarkentaa, mitä tarkalleen ottaen haluat. Meillä saattaa olla valmiina muutamia vakiotöitä, mutta pääosin teemme työt tilauksesta. Töiden koko, tyyli ja asettelu ovat kovasti riippuvaisia paikasta johon työ tulee. Samoin lopputulos on vahvasti riippuvainen tekijän mielentilasta ja puhtaasta sattumasta. 


Toimitus ja asennus

Toimitamme työt asiakkaalle valitsemallamme kuljetustavalla. Joskus saatamme toimittaa työt jopa henkilökohtaisesti, tai voit itse käydä hakemassa työt meiltä niin halutessasi. 

Voimme myös suorittaa asennuksen, eteenkin asetelmien ja isompien sudenkorentojen osalta se on jopa suositeltavaa. Yksittäisten töiden asennuksen voi suorittaa myös valtuutettu asentaja, kuten vaimon valtuuttama aviomies. Tässä tapauksessa on syytä kuitenkin varmistaa asentajan riittävä tekninen osaaminen sekä turvallisuusnäkökohdat. Tarvittavat työkalut ovat joko lapio tai ruuvinväännin sekä käsineet, suojalasit ja CE -merkitty kypärä. Lisäksi suosittelemme turvakenkien käyttöä. Muistakaa myös, että työsuojeluviranomainen on kieltänyt tikkailta työskentelyn, joten kannattaa suosiolla vuokrata reilunkokoinen henkilönostin esim. kukan asennukseen olohuoneen seinälle. Kaikkien töiden mukana tulee tukeva kiinnike tai alusta, jota käytetään työn turvalliseen asentamiseen.