Sudenkorennot

HUPS, vähän vahingoissa alkoi syntyä toden ja tarun välimaastossa eläviä sudenkorentoja. Jokainen näistä Täyttä Terästä olevista hennoista ötököistä on täysin yksilöllinen, jotkut jopa toivomusten mukaan tehtyjä. Synnytysprosessi on pitkähkö ja lopputuloksen kannalta täysin arvaamaton. Näitä hengästyttävän kauniita korentoja voi löytää seiniltä, kiviltä tai puista. Korentoja on montaa lajia ja kokoa, osa asettuu asumaan sisätiloihin. Sisälajikkeet ovat kooltaan pienempiä, noin 40cm, kun taas ulkolajikkeet on tieteellisen tarkasti noin yhden metrin mittaisia. Tosin alalajista riippuen koko voi vaihdella paljonkin. Illan hämärtyessä korento nauttii lajityypillisesti kohdevalon lämmöstä ja naapurien kateellisista katseista. Ei näistä ole pakko tykätä, mutta monet eivät vaan yksinkertaisesti voi olla pitämättä niiden muodoista ja yksityiskohdista.

Sudenkorento by Sharp elää ikuisesti.

Siivekäs

Tämä koiraskorento suorastaan uhkuu brutaalia maskuliinisuutta. Se tarttuu seinään vahvoilla jaloilla ja tekee vaikutuksen naaraisiin kolisuttelemalla siipiään yhteen rytmikkäästi. Mittava 115cm siipiväli karkottaa tehokkaasti muut koiraat samalta reviiriltä. Varsinainen Goljat, reilusti puhdasta voimaa.

.

Hienohelma

Tästä neitokorennosta piti tulla sinertävä, mutta toisin kävi. Tuloksena on siro neito, joka panostaa ulkonäköönsä. Hoikka runko, kullan sävyiset siivet ja eteenkin valtavat silmät saavat kaikkien huomion kiinnittymään juuri häneen, seutukunnan kaunottareen. Neito asettuu seinälle viehkeästi siivet supussa esitellen samalla sulavalinjaista 120cm pitää runkoaan.